Over ons

KIS CNC Services

Al 150 jaar experts in onderhoud

KIS CNC Services is een toonaangevend servicebedrijf voor productiemiddelen in de (maak)industrie, gespecialiseerd in metaal- en kunststofbewerkingstechniek. Wij leveren meetbare toegevoegde waarde door het inzetten van hoogwaardige onderhoudsexpertise, waarbij wordt gestreefd naar het realiseren van de laagste integrale productiekosten. Dit wordt bereikt middels klantspecifieke onderhoudsconcepten (Excellent Maintenance). Wij bieden landelijke dekking vanuit 3 vestigingen: Hengelo, Rotterdam en Nederweert.

Over ons

Op 1 februari 2005 bundelen Stork Mufac, Stork Hijs- & Heftechniek en MoVer Lasertechniek hun krachten en gaan samen verder onder de nieuwe naam: Stork Primoteq. De combinatie gaf hen een concurrerende positie die uitgroeide tot marktleiderschap in Nederland en België. Het bedrijf is sinds 1 januari 2023 over gegaan naar KIS Group.

2bced8d9 Storkmachinefabriek Srcset Large

Training en opleiding

Waar vakmanschap. Medewerkers van KIS zijn vakmensen die graag met hun opdrachtgevers meegroeien. Zij opereren op de werkvloer vaak direct in het verlengde van u als klant. Het resultaat? Een hoge betrokkenheid van uw werknemers en tijdige signaleringen van afwijkingen aan machines en installaties.

Specialisten. Met ruim 450 medewerkers in Noorwegen en Nederland heeft KIS alle vakmensen in huis die de meest complexe storings- en onderhoudsuitdaging 24/7 aankunnen. Het optimaal renderen van uw machines en installaties staat hierin altijd centraal.

Opleidingsprogramma voor medewerkers èn opdrachtgevers
De KIS Academy biedt een uitgebreid opleidingsprogramma om medewerkers vakinhoudelijk up-to-date te houden en om nieuwe mensen tot specialisten op te leiden. Hierin werken wij nauw samen met gerenommeerde opleidingsinstituten.

Ook u kunt als opdrachtgever deelnemen aan de verschillende opleidingsprogramma’s als Lasermeettechniek, Machine Geometrie, Onderhoudstechnologie en de cursus Veilig Hijsen.

Primoteq Dag1 Elisasmookphoto 4018

Erkend leerbedrijf

Leren kan in elk bedrijf, maar het verschil wordt gemaakt door bedrijven waar de kwaliteit van de leer-werktrajecten en de beroepspraktijkvorming gewaarborgd zijn. In de technische sector beoordeelt Kenteq of dat zo is. Bedrijven die geschikt zijn, krijgen een geregistreerde erkenning.

Kenteq Erkend Leerbedrijf - Primoteq


KIS biedt voor VMBO-leerlingen een erkend leerwerktraject aan.

MBO-leerlingen kunnen terecht voor:

  • Stageplaatsen (BOL)
  • Opleidingen (BBL)

Alle onderdelen van de beroepspraktijkvorming passeren de revue. Een passende leeromgeving, duidelijke leerdoelen, structuur in het opleidingsproces en een goede en veilige leeromgeving.

Certified partnerships

De doordachte onderhoudsfilosofie, het vakmanschap en de klantgerichtheid van KIS bieden een vertrouwensbasis voor een groot aantal merkfabrikanten (OEM’s) van over de hele wereld.

KIS CNC Services is Certified Service Partner voor:

Image 1

Dealerships

KIS is Official Dealer en distributeur in Nederland voor:

Image 2

Onze specialisaties

Onze engineers adviseren over de slimste CNC oplossingen

Bouw op KIS CNC Services
Neem contact op
Bel mij terug

Uw specialist in machine onderhoud