Machine Verhuizing

Onze Specialismen

Veilige en gecertificeerde oplossingen

Maatwerk CNC Services

Merkonafhankelijk advies

Machine Verhuizing uitgevoerd door machinespecialisten

Turn-Key

Machines verhuizen is een uitdagende klus, waarbij rekening moet worden gehouden met vele factoren. Nauwkeurigheid is van groot belang. Machines zijn volledig geometrisch uitgelijnd en moeten na een verhuizing opnieuw gesteld worden. Bewerkingsmachines verplaatsen vereist daarom expertise. KIS is uw professionele partner tijdens machineverhuizingen, die voor, tijdens en na het transport zicht heeft op het project. Wij bieden u een full service oplossing, afgestemd op uw specifieke wensen en situatie. Van functietest en back-up tot demontage, transportgereed maken, montage, stellen en in bedrijf nemen; wij begeleiden uw machineverhuizing van begin tot eind. Een machineverhuizing uitgevoerd door machinespecialisten.

Snel & efficiënt in elke situatie

Of u het nu gaat om een machine verplaatsen naar een nieuwe plek binnen of buiten uw bedrijf, of het gaat om een enkele machine of een complete productielijn, door te kiezen voor KIS CNC Services weet u zeker dat uw kostbare lading veilig en snel wordt verhuisd. Omdat verhuizing invloed kan hebben op uw productieproces en dus uw omzet, is het van belang dat de verhuizing zo snel, efficiënt én nauwkeurig mogelijk wordt uitgevoerd. U wilt de zekerheid dat uw machines weer zo snel mogelijk up and running zijn, zonder in te boeten op productkwaliteit en nauwkeurigheid. De machinespecialisten van KIS CNC Services voeren de verhuizing vakkundig uit en leveren uw machines turn-key op.

Direct contact met onze specialisten

Onze aanpak

Zowel het formaat van de machine als de mate van nauwkeurigheid waarmee deze wordt afgesteld zijn bepalend voor de opzet van het transport. KIS CNC Services coördineert deze werkzaamheden feilloos. We hebben diepgaande kennis van machines en de speciaal opgeleide technici van KIS zijn ervaren in het demonteren en transport gereedmaken van de machines. Na het transport verzorgen wij de montage, het volledig opnieuw en optimaal stellen en de inbedrijfname.

Dat doen wij voor kleinschalige, interne machineverplaatsingen, maar ook voor de verhuizing van een omvangrijk machinepark naar een andere locatie. Op de nieuwe locatie zorgen we er uiteraard voor dat machines weer zo snel mogelijk optimaal functioneren. Een machine verhuizen met KIS is dus méér dan alleen het transport. Wij verzorgen het hele traject (of desgewenst alleen het voor- en natraject) en u heeft er zelf geen omkijken meer naar. We leveren machines “turn-key” op, helemaal klaar voor gebruik en minimaal net zo nauwkeurig als voorheen. Kortom: alles wordt voor u geregeld, u hoeft de machine alleen nog aan te zetten.

Onze services:

  • Functietest
  • Back-ups
  • Demontage
  • Transportgereed maken
  • Transport
  • Plaatsing
  • Laser-uitlijning, waterpas stellen en verankering
  • Montage
  • Inbedrijfstelling
  • Ondersteuning bij ingebruikname

KIS werkt samen met vakkundige partners

Voor machineverhuizingen werken wij samen met gerenommeerde machinetransporteurs. Desgewenst coördineren wij ook de bijkomende gebouwgebonden elektrotechnische werkzaamheden. KIS CNC Services is ISO 9001:2015, SCL ** en VCA* gecertificeerd.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u interesse in machineverhuizing? Eén van onze machinespecialisten helpt u graag verder.

KIS levert. Altijd en overal.

Meer over onze aanpak

Gerelateerde producten

Wij helpen u graag verder!

Wij zijn KIS CNC Services
Neem contact op
Bel mij terug

Uw specialist in machine onderhoud