Service & Onderhoud

Onze Specialismen

Veilige en gecertificeerde oplossingen

Maatwerk CNC Services

Merkonafhankelijk advies

Service & Onderhoud

Een optimale beschikking over het machinepark zorgt voor een maximale output tegen zo laag mogelijke kosten. Om defecten en storingen zo veel mogelijk te voorkomen is het cruciaal om te investeren in onderhoud. Met preventief onderhoud voorkomt u ongeplande stilstand en hoge kosten. KIS CNC Services levert excellente onderhoudsexpertise onder de naam Excellent Maintenance. We stellen een maatwerk onderhoudsstrategie op, die is gebaseerd op uw productiestrategie en op de belasting en het gebruik van de machines. Hierdoor kunnen we een uptime van meer dan 90% tot zelfs 95% realiseren.

Direct contact met onze specialisten
Primoteq Dag1 Elisasmookphoto 4262

150 jaar ervaring

De specialisten van KIS CNC Services zijn vakmensen die met hun opdrachtgevers mee willen groeien. Zij opereren vaak direct in het verlengde van u als klant op de werkvloer. Dit zorgt voor het tijdig signaleren van afwijkingen aan installaties en machines. Door deze intensieve en doorlopende samenwerking kunnen we continu blijven optimaliseren. Met onze 150 jaar ervaring weten we precies welk onderhoud CNC machines en conventionele bewerkingsmachines nodig hebben.

Merkonafhankelijk

Wij werken merkonafhankelijk en ontwikkelen een gefaseerde onderhoudsstrategie voor de totale productielijn. We werken zo kostenefficiënt mogelijk, doordat we alleen repareren of vervangen wat écht nodig is. Reparaties en updates verrichten we tijdens geoorloofde en voorziene stilstand. In geval van storing benutten we deze downtime direct voor preventief onderhoud (CNC machines). Uiteraard zorgen we er ook voor dat de productielijn zo snel mogelijk weer up and running is.

Performance rapportages

Om direct het effect te zien van werken met Excellent Maintenance, presenteren wij de resultaten in performance rapportages. Deze zijn gebaseerd op prestatie-indicatoren die we vooraf -in overleg- vaststellen. U krijgt zo gedetailleerd inzicht in de rendementsontwikkeling van uw machinepark. Hierbij wil KIS CNC Services de verwachtingen op zijn minst waarmaken, maar nog liever overtreffen!

Excellent Maintenance in een notendop:

 • Afgestemd op uw productiestrategie
 • Afgestemd op uw machinegebruik
 • Continue ontwikkeling en optimalisatie van processen
 • Gemonitord vanuit het Excellent Maintenance Stappenplan
 • Voor o.a. onderhoud CNC machines, onderhoud freesmachine, onderhoud draaibank
 • 24/7 Service- & Storingsdienst
 • Landelijke dekking vanuit 4 vestigingen

Wat levert Excellent Maintenance op?

 • Structurele verlaging van onderhoudskosten
 • Verhoging van betrouwbaarheid, uptime en productie
 • Lagere total cost over de levensduur van machines
 • Betere beheersing van het productieproces
 • Performance rapportages: een dashboard van uw machinepark

KIS CNC Services levert. Altijd en overal.

Meer over onze aanpak
Primoteq Dag1 Elisasmookphoto 3969

Gerelateerde producten

Onze engineers adviseren over de slimste CNC oplossingen

Bouw op CNC Services
Neem contact op
Bel mij terug

Uw specialist in machine onderhoud