Machine Revisie

Onze Specialismen

Veilige en gecertificeerde oplossingen

Maatwerk CNC Services

Merkonafhankelijk advies

Zo goed als nieuw. Of beter!

Machine Revisie

Kampen uw machines regelmatig met uitval of storingen? Of merkt u dat de geproduceerde producten minder nauwkeurig worden? Uw machine reviseren kan dan de oplossing zijn. De machine wordt bij een dergelijke operatie volledig gedemonteerd en geanalyseerd bij u op locatie of in de revisiewerkplaats van KIS CNC Services. In overleg worden onderdelen vervangen of gerepareerd. Vervolgens wordt de machine weer volledig gemonteerd. Uw machine voldoet dan weer aan uw normen en de wettelijke eisen. Kortom: laat KIS uw machine reviseren en hij is weer zo goed als nieuw! Zo is de machine weer voor lange tijd betrouwbaar en bespaart u op onverwachte spoedreparaties. Naast volledige revisies voert KIS CNC Services ook deelrevisies uit.

KIS adviseert over vervanging of revisie

Het is uiterst belangrijk dat uw machinepark betrouwbaar is en weinig uitval kent, zodat machines zoveel mogelijk beschikbaar zijn voor productie. Daarnaast is de nauwkeurigheid van de machines van cruciaal belang voor het afleveren van goede producten. Speling en slijtage doen afbreuk aan de productkwaliteit. Als u merkt dat een machine niet meer naar behoren functioneert, dan komt u voor de vraag te staan of u wellicht een nieuwe machine moet aanschaffen. KIS CNC Services kan u adviseren wat voor u de beste stap is. We maken een kosten-batenanalyse en kunnen u voorrekenen wat de opbrengsten de komende jaren kunnen zijn.

Voordelen van een machine reviseren

Vooral als het gaat om grotere, dure machines, zoals bewerkingsmachines, kan het zeer rendabel zijn om te kiezen voor machine revisie. Zo kan het zijn dat u voor 10 tot 25% van de nieuwprijs, of misschien de helft, opnieuw een werkende machine heeft die weer jaren mee kan. De levensduur van de machine kan wel tussen de 7 en 10 jaar worden verlengd. Bijkomend voordeel is dat u geen nieuwe fundering hoeft aan te leggen voor de plaatsing van een nieuwe machine. Het niet hoeven verwijderen van de oude fundering en het niet aanleggen van een nieuwe bespaart ook weer flink in de kosten. Een machine reviseren kan dus zeer voordelig zijn ten opzichte van nieuwkoop.

Direct contact met onze specialisten
Dsc07583

Onze aanpak

Wij werken samen met een professionele slijperij en bouwen uw machine in de revisiewerkplaats van KIS CNC Services met de hand weer op. Binnen ons vakgebied zijn er nog maar weinig bedrijven die kennis hebben van dit handwerk. Wij beheersen deze expertise tot in de puntjes en zijn een van de weinige bedrijven die deze aanpak hanteren. Hierdoor kunnen wij zeer secuur werken en de grootst mogelijke nauwkeurigheid leveren.

Wat levert machine revisie op?

  • Volledige geometrische en mechanische revisies & revisie onderdelen
  • Verlenging van de levensduur van uw machines
  • Het borgen van de beschikbaarheid van uw machines
  • Het terugdringen van storingen en uitval
  • Besparing op spoedreparaties

KIS levert. Altijd en overal.

Meer over onze aanpak

Gerelateerde producten

Wij helpen u graag verder!

Wij zijn KIS CNC Services
Neem contact op
Bel mij terug

Uw specialist in machine onderhoud